sreda, 8. oktober 2008

Prvi dan Bangkoka - ocarlijvo

Ahoj=)

Varno sva prispela v BKK. Sicer rahlo zmeden zaradi casovnih razlik ... tko da sva popoldne ze spala v guest house-u v Khao San-u. zdele pa nocni pocitek. mislm, da bo prisel prav.
V tem casu - torej v enem dnevu BKKja sva ugotovila, da vecino stvari stane pol evra (35 thb) =) palacinke, naraven pomarancni sok, nudli z jajcem, spring roles in tko naprej=)
Poskusla sva papajo, pa ni bla tok sladka, tko da ostaneva na lubenici in ananasu. Js sm narocila ananasov shake, pa je pasal - vsak dan treba dobit dozo ananasa=)
Po nekaj urnem setanju sva prisla na idejo, da bi pasala masaza stopal/nog (foot massage) - matevz je imel prednost, ker mislim, da je naletel na boljso maserko. ampak obema je res sedl=)
Bangkok smrdi=) matevz se skos pritozuje nad slabim zrakom. Pa vlaga, pa promet, pa tko naprej=) ampak to nima veze=)
Js pa sm ugotovila, da bi v sloveniji odprla trgovino z oblekicami in cunjicami - mislim, da bi se boljse prodajalo kot roba v Zari. Res bi clovk vse kupu, ker so stvari res fletne in lepe. Pa tudi nakit, pa izdelki iz lesa ... pa rute, pa sandali pa pac vsa ta roba in krama. tko da js bi to kr uvazala, pa pol bi mela izgovor za to, da bi veckrat lahko prisla na tajsko=) hehe=)

Vec al manj je to to ... pa s klimo ponekod res pretiravajo --> beri: lokalni, javni busi!!!!

Lahko noc vsem bralcem=) Hvala vsem za lepe zelje in misli=)

Zlp, Ana


2 komentarji:

Anonimni pravi ...

sawadeeka! helou, need tuktuk? uaaa, pa se je začel:)
za svež zrak si kupta une snifkote, ful paše par sekund evkaliptusa:)
uživajta, jst bom v mislih z vama:)
urša

Anonimni pravi ...

Dobro je vedeti, da sta živa in zdrava prišla dol - avantura se je torej dobro začela. Pazita, kaj napišeta, ker si bomo nekateri bralci podobo Azije gradili samo na osnovi vajinih vtisov... ;o)
Glede na to, da sta bila že prvi dan relativno dosti na nogah - kako zunanja temperatura in vlaga? Matevž se verjetno pritožuje nad smradom, ker si ga ti že navajena iz GEO ;o)
Samo da čar ne bi izginil prehitro...
LJ bo verjetno cel dan v megli - čimveč sonca!!!
VPČ